Leon de Witte (54) blijft trainer van de Thoolse club.
Leon de Witte (54) blijft trainer van de Thoolse club. Foto: Tholense Boys

De Witte (54) langer door als trainer van Tholense Boys: ‘Het gevoel is goed’

Door: Redactie Sport en vereniging

THOLEN - Trainer Leon de Witte blijft ook na dit seizoen de trainer van Tholense Boys. De 54-jarige oefenmeester besloot afgelopen week zijn contract bij de club met een jaar te verlengen. Het bestuur van Tholense Boys is ‘heel erg blij’ met het besluit van de trainer.

De Witte startte dit seizoen als hoofdtrainer van Tholense Boys en de samenwerking verloopt voorspoedig. “We zijn heel erg blij dat Leon nog een jaar bijtekent”, reageert voorzitter Hans Koedood.

“De spelersgroep is zeer tevreden met hem en dat is ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn de prestaties natuurlijk ook goed en staan we vooralsnog bovenaan in de competitie. We weten dat er aan hem getrokken werd vanuit andere clubs en zijn daarom heel erg blij dat Leon nog een jaar langer bij ons blijft.”

Goed gevoel

De trainer zelf zegt het goed naar zijn zin te hebben bij Tholense Boys: “Ik werk met een leuke spelersgroep en het is altijd druk op de training. Dat is natuurlijk een goed teken. We zijn een paar maanden onderweg en mijn gevoel is goed hier. Ik heb het naar mijn zin en de prestaties zijn goed. Daarom heb ik besloten om er nog een jaar aan toe te voegen.”

Koploper

Tholense Boys is op dit moment koploper met 28 punten in de vierde klasse D. Onder leiding van Leon de Witte verloor de ploeg in de eerste seizoenshelft slechts één keer. Afgelopen zaterdag incasseerde de Thoolse club hun eerste nederlaag van het seizoen tegen VV De Fendert.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief