Vorig jaar deden er nog 22 teams mee aan het schoolvoetbaltoernooi van Tholen.
Vorig jaar deden er nog 22 teams mee aan het schoolvoetbaltoernooi van Tholen. Foto: WHS

25 teams strijden vandaag tijdens het tweede Thoolse schoolvoetbaltoernooi

Door: Olaf Knook Sport en vereniging

SINT-ANNALAND - Na het succes van vorig jaar vindt vanmiddag de tweede editie van het schoolvoetbaltoernooi in Sint-Annaland plaats. Het toernooi wordt georganiseerd door SoccerOne Tournaments en de jeugdcommissie van WHS. Er doen 25 teams mee die naar sportpark De Waaje afreizen om te strijden voor de felbegeerde beker.

Op woensdag 27 maart wordt de tweede editie van het schoolvoetbaltoernooi gehouden bij WHS, na een succesvolle eerste editie vorig jaar. SoccerOne Tournaments, een organisatie van schoolvoetbaltoernooien, en de jeugdcommissie van WHS werken opnieuw samen. Ze hebben 25 teams weten te verzamelen die vanaf 12.30 uur zullen strijden om de beker op sportpark De Waaje in Sint-Annaland. Vorig jaar deden er nog 22 teams mee aan het Thoolse schoolvoetbaltoernooi.

Regiofinales

De winnaars bij zowel de jongens als de meisjes zullen de regio vertegenwoordigen tijdens de finales. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen en de organisatie hoopt op een geslaagd toernooi waarin sportiviteit en plezier centraal staan.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief