Wie wordt de nieuwe dirigent van Accelerando?
Wie wordt de nieuwe dirigent van Accelerando? Foto: Koninklijke Fanfare Accelerando

Accelerando Sint-Annaland opent vacature voor nieuwe dirigent

Door: Olaf Knook Sport en vereniging

SINT-ANNALAND - Accelerando Sint-Annaland is op zoek naar een nieuwe muzikaal leider. De vorige dirigent van de 143 jaar oude vereniging is enige tijd geleden gestopt. Tot de zomer heeft een interim-dirigent de leiding over de 45 muzikanten van het orkest. De nieuwe dirigent wordt verwacht vanaf augustus bij Accelerando aan de slag te gaan.

Geïnteresseerden kunnen vanaf deze week solliciteren tot zondag 31 maart. Daarna maakt het bestuur een selectie van de kandidaten en nodigt hen uit voor een kennismakingsgesprek. De beste kandidaten krijgen een bezoek tijdens een van hun repetities. Eind mei neemt het bestuur een definitief besluit.

De eisen

Accelerando zoekt een dirigent met een afgeronde conservatoriumstudie directie HaFaBra en een passie voor verenigingswerk. “Als muzikaal leider van ons fanfareorkest weet jij als geen ander hoe je op een leuke en stimulerende manier het beste uit onze leden kunt halen. Jouw flexibiliteit en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat je goed kunt omgaan met alle leeftijdsgroepen”, aldus het bestuur in de vacature. De repetities van het orkest zijn iedere dinsdagavond.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Dan kun je jouw cv en motivatiebrief sturen naar info@fanfare-accelerando.nl. Meer informatie over de vacature vind je hier.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief