Afbeelding
Foto: Politie

25-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor rijden onder invloed van drugs en alcohol

Door: Michel Claessens Algemeen

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht een man aangehouden voor rijden onder invloed van drugs en alcohol. De verdachte reed een auto met een lekke band het een hoop schade over het Koopmansvoetpad rijden in Oost-Souburg. Na een drugstest bleek de man onder invloed van onder ander cannabis, opiaten, cocaïne en amfetamine.

Wijkagenten uit Middelburg zagen vannacht een auto met een hoop schade en een lekke voorband rijden over het fietspad Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. Toen de politie de auto staande hield kwamen ze er achter dat er eerder op de avond ook al wat roering was geweest omtrent deze man in de horeca in Middelburg. Het betreft een 25-jarige man uit Middelburg. De man was toen staande gehouden vanwege een melding dat hij een mes zou hebben maar die werd toen niet bij de verdachte aangetroffen. Tijdens dit eerste incident was hij ook al behoorlijk onder invloed en dat was nu weer het geval. Bij de fouillering werd nu wel het mes aangetroffen en ook meer dan een gebruikershoeveelheid harddrugs. 

De politie heeft vervolgens een drugstest afgenomen. Hierbij testte de verdachten positief op alle middelen waarna getest werd. Hij testte positief op onder ander cannabis, opiaten, cocaïne en amfetamine. De verdachte weigerde vervolgens medewerking aan een bloedonderzoek. Dit heeft tot gevolg dat zijn rijbewijs is ingevorderd en hij wordt vervolgd voor deze weigering. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief