Bakkers Frank en Jos Schrieks.
Bakkers Frank en Jos Schrieks. Foto: Joep Bremmers

Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

Door: Joep Bremmers Algemeen

VLISSINGEN - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdag-actie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

De Bode blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode namelijk gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. En daar werd massaal gebruik van gemaakt.

Reacties
Zo was Nellie van Dijk één van de gelukkige die een slagroomtaart mocht ophalen bij Brood- en banketbakkerij Jan Schrieks. “Heel geslaagd!”, is Nellie van mening. “Ik kon 8 stukken uit de overheerlijke taart snijden en heb onder andere een dame van 90-plus, zonder kinderen, op Moederdag mee laten genieten. Super!” Frans van Ingen van de actie: “Geweldig! Boven verwachting. Heerlijke slagroomtaart”.

Vrienden van de Bode
Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief