Afbeelding
Foto: GinoPress B.V.

Motorrijder ernstig gewond na frontale botsing bij Huijbergen

Door: Hanneke Marcelis Politie

HUIJBERGEN - Een 54-jarige motorrijder uit Rilland is zondagavond zwaargewond geraakt bij een botsing op de Weg naar Wouw bij Huijbergen. De bestuurder van de motor reed frontaal in op een personenauto, die bestuurd werd door een 43-jarige man uit Heesch.

De hulpdiensten werden rond 19.20 uur gealarmeerd. Meerdere ambulances en een traumahelikopter gingen ter plaatse. De motorrijder is met spoed en in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis in België gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. 

De weg naar Wouw tussen de Schouwenbaan en de Kriekendreef werd tijdelijk afgesloten wegens onderzoek. De politie heeft de toedracht van het ongeval onderzocht. Zo zijn diverse mensen verhoord en hebben verkeersanalisten een technisch onderzoek ingesteld. De officier van justitie heeft overleg gehad met de Procureur des Konings voor een afname van bloed om onderzoek te doen naar mogelijk alcoholgebruik van de motorrijder.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief