Oranjecomité-lid Sonja van Leijsen: 'We hebben een leuke aanloop gehad. De moeite is zeker niet voor niets geweest'
Oranjecomité-lid Sonja van Leijsen: 'We hebben een leuke aanloop gehad. De moeite is zeker niet voor niets geweest' Foto: Jack Mathijssen
FOTOALBUM

Geslaagde tweede editie garage- en opritverkoop Rijsbergen

Door: Jack Mathijssen Algemeen

RIJSBERGEN - De garage- en opritverkoop in Rijsbergen is ondanks de aanhoudende regen afgelopen zondag toch een geslaagd evenement geworden.

Het evenement vond voor de tweede keer plaats. Vorig jaar was het extreem mooi weer, en dit jaar was het guur, koud en nat. Organisatrice Ilse Janssen van het Oranjecomité was uitermate tevreden: “We hebben even overwogen om het hele gebeuren te verzetten naar een andere datum. Gelukkig hebben we dat niet gedaan. Ondanks het mindere weer was het een verrassend geslaagde dag. Bijna alle deelnemers trotseerden de regen. In plaats van buiten te verkopen zochten ze het echter in de garage of onder een tent. Mensen hadden het allemaal creatief en mooi aangekleed.” Oranjecomité-lid Sonja van Leijsen deed zelf mee aan de verkoop. “We hebben een leuke aanloop gehad. De moeite is zeker niet voor niets geweest. De mensen zijn enthousiast, dus volgend jaar krijgt het zeker een vervolg. Dit jaar waren er duidelijk minder wandelaars en fietsers. Veel mensen reden rond met de auto, onder wie veel Belgen.” Haar buurvrouw staat ook buiten onder het tentzeil. “We wilden graag met het gezin naar de Efteling van de opbrengst en dat is zeker gelukt.” Linn van Nunspeet zit in de garage op een kleed met speelgoed waarmee ze niet meer speelt. Ook een lamp en een koffertje. De indianentent staat er nog, maar als ze die niet verkoopt kan ze daar deze zomer nog in spelen. Ze heeft ook nog koperen spulletjes van opa en oma. Ze geniet zichtbaar, deze onderneemster in de dop. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief