Afbeelding
Foto: Google Earth

Supermarkt Aldi in winkelcentrum De Gagel sluit eind juni haar deuren

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Aldi sluit definitief haar vestiging in winkelcentrum De Gagel aan de Holleweg in Bergen op Zoom per 1 juli 2023, na vijf jaar van discussies over mogelijke sluiting. De supermarktketen is geïnteresseerd in nieuwe locaties.

Aldi sluit definitief haar vestiging aan de Holleweg in winkelcentrum De Gagel per 1 juli 2023, na vijf jaar van discussies over mogelijke sluiting.Vanaf vrijdag 30 juni is het niet meer mogelijk om bij Aldi aan de Holleweg te winkelen. Dit betekent het einde van een langdurig proces waarin gesprekken werden gevoerd over de toekomst van deze locatie.

Nieuwe vestiging
Na eerdere plannen om een nieuwe vestiging te openen aan de Halsterseweg, die vanwege weerstand van de lokale bevolking niet haalbaar bleken, heeft Aldi nu interesse getoond in een leegstaand pand aan de Burgemeester Van der Laarstraat 5, in winkelcentrum De Zeeland. Om deze nieuwe vestiging te realiseren, zal er echter afgeweken moeten worden van het geldende bestemmingsplan. Lees hier.

Voor nu kunnen de klanten van Aldi nog tot en met vrijdag 30 juni terecht bij de vestiging aan de Holleweg, voordat de deuren definitief gesloten worden. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief