Afbeelding
Foto: Tom van der Put

62-Jarige Bredanaar aangehouden voor betrokkenheid dodelijk verkeersongeval Etten-Leur

Door: Eveline Jansen Politie

ETTEN-LEUR-  De politie heeft vrijdagmiddag 2 februari een 62-jarige man uit Breda aangehouden voor betrokkenheid bij het dodelijk verkeersongeval op de Anna van Berchemlaan. Hier werd donderdagmiddag 1 februari een 92-jarige vrouw aangereden door een grijskleurige bestelbus nadat zij ten val was gekomen toen zij met haar rollator wilde oversteken. De bestelbus reed vervolgens door. De vrouw raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Ook is er een bestelbus in beslag genomen. 

Door informatie die uit onderzoek naar voren kwam heeft de politie vrijdagmiddag 2 februari een verdachte aangehouden voor de dodelijke aanrijding van donderdagmiddag 1 februari aan de Anna van Berchemlaan. Het betreft een 62-jarige man uit Breda. Ook is er een bestelbus in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. Bij het ongeval raakte een 92-jarige vrouw zwaargewond doordat ze aangereden werd door een grijskleurige bestelbus nadat ze ten val gekomen was met haar rollator. De bestelbus reed na het ongeval door. De vrouw is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. 

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het ongeval of naar mensen die mogelijk videobeelden voor haar hebben. Deze mensen kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Het zaaknummer is 2024026763.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief