Verwoede strijd om de bal. FOTO REMCO OOSTLANDER
Verwoede strijd om de bal. FOTO REMCO OOSTLANDER Foto: Remco Oostlander

Verdiende winst voor DSE JO7-1 tegen Klundert JO7-3

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Zaterdagochtend 13 april jl., een zonnetje maar de straffe wind maakte het voor het publiek toch een frisse ochtend. Het team van DSE JO7-1 thuis tegen het altijd sterke Klundert JO7-3. DSE met volle bezetting, Nik, Finn, Riv, Thomas, Jonah en Michiel.

Vanaf het begin was het duidelijk dat de teams niet voor elkaar onder deden, Thomas en Michiel waren sterk in de aanval, terwijl Finn en Nik het achter goed dicht hielden. Jonah zette de lijnen uit en Riv startte als geheim wapen op de bank. Goals van Thomas en Michiel zorgde voor een 3-2 tussenstand. Het kon nog alle kanten op.

DSE hield de tegenstander goed bezig en halverwege de 2e helft onder andere door een paar goede wissels kwam DSE op stoom. Mooie goals van Thomas, Michiel en Jonah die voorin veel druk konden zetten omdat Finn, Nik en Riv zorgde dat Klundert niet in de buurt van het goal van DSE kon komen. Een welverdiende 7-2 overwinning was een feit. Mooie wedstrijd zonder incidenten mede door een sterk fluitende scheidsrechter.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief