Annika en Ed geven les in Den Drempel.
Annika en Ed geven les in Den Drempel. Foto: Jack Konings

ABC houdt dansmiddag als in de fifties

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Tijdens de corona lockdown zijn veel stellen tot de conclusie gekomen dat het leuk is om af en toe samen wat gezelligs buiten huis te gaan doen. Maar wat ga je dan samen doen? Vaak liggen de interesses van de partners niet helemaal op het zelfde vlak. Misschien is boogie woogie dansen dan iets voor jullie. Leuke muziek uit de jaren vijftig en zestig en dansen zonder dat het saai is.

Op zondagmiddag 20 maart is er weer de mogelijkheid om kennis te maken met boogie woogie dansen in Etten-Leur. Vanaf 2 uur is er een vrije dansmiddag van de ABC Boogie Club waar je kunt kijken en meedoen (als je durft). De vrije dansmiddag vindt plaats in “den Drempel” aan de Papenstraat 47 te Etten-Leur.

ABC Boogie Club

ABC Boogie Club is in augustus 2019 opgericht om inwoners van Etten-Leur maar ook van ver daar buiten op een gezellige en ongedwongen manier kennis te laten maken met het boogie woogie dansen zoals dat eind jaren vijftig is ontstaan.

Elke woensdagavond wordt er in “den Drempel” les gegeven aan beginners en gevorderden door Annika en Ed Suiker. Beide zijn al jaren in de ban van deze dansvorm en hebben in 2019 besloten om dat ook in Etten-Leur te gaan uitdragen.

“Door de corona maatregelen heeft onze vereniging een tijdje “in de ijskast” gestaan, verteld Annika, maar nu alles weer wat normaler wordt proberen wij ook dit clubje weer op te pakken.”

“Het voordeel van boogie woogie dansen, vult Ed aan, is dat het toegankelijk is voor alle leeftijden en dat je geen enkele danservaring hoeft te hebben.” “Maar om te weten wat het echt is, besluit Annika, moeten de mensen maar gewoon zondag 20 maart komen kijken. De vrije dansmiddag start om 2 uur en gaat door tot een uur of 5. Uiteraard is de toegang gratis.”

Dus als je de muziek uit de jaren vijftig en zestig net zo leuk vindt als Annika en Ed én je graag op die muziek wil leren dansen kom dan zondagmiddag of een keer kijken om te zien of zij je kunnen aansteken met het boogie woogie virus.

Informatie

Voor extra informatie kijk op de facebookpagina van ABC Boogie club of bel of app naar 06-14698426.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief