Afbeelding
Foto: Shutterstock

Geen Bode in de bus? Pak hem mee op een pakmeepunt!

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

HALDERBERGE - Iedere week zorgt onze bezorgingsdienst Spotta ervoor dat iedereen de Bode in de bus krijgt. Maar heb jij een nee-nee sticker? Of heb jij de Bode een keer niet ontvangen? Dan bieden onze pakmeepunten uitkomst! Op onze pakmeepunten pak jij de nieuwste Bode gratis mee. En speciaal voor de vakantieperiode is het aantal punten fors uitgebreid!

De vakantie is begonnen! Niet alleen voor onze lezers, maar ook voor de bezorgers van onze bezorgdienst Spotta. De bezorgdienst doet haar uiterste best om te zorgen dat je de Bode ook in de vakantieperiode iedere week in de bus krijgt. Daarvoor lopen bezorgers extra wijken, of springen familie en vrienden van de bezorgers in. Helaas kan het gebeuren dat Spotta voor jouw straat een keer géén oplossing heeft kunnen vinden. Maar ook dan zorgt Uitgeverij de Bode ervoor dat jij de Bode tóch kan lezen.

Iedere week kun je de digitale krant lezen op onze website. Daar kun je je op abonneren, zodat jij de krant als eerste in jouw mailbox hebt. Maar lees jij de krant liever op papier? En heb jij de Bode niet ontvangen? Bijvoorbeeld omdat er een week geen bezorger is, of gewoon omdat je een nee-nee sticker hebt? Dan kun je ook bij één van onze vele pakmeepunten terecht! Speciaal vanwege de vakantieperiode heeft Uitgeverij de Bode die pakmeepunten fors uitgebreid. Zo kun je altijd bij jou in de buurt de Bode gratis meepakken. Dus ook in de vakantie, lees je hét lokale nieuws in de Bode!

De Halderbergse Bode kun je op verschillende pakmeepunten ophalen: 

Gemeentehuis Oudenbosch                Parklaan 15, 4731 GJ Oudenbosch
Coop                                                      Julianalaan 1, 4731 JM Oudenbosch
AH Hoeven                                           St.Janstraat 91, 4741 AN Hoeven
De MartWinkel                                        Markt 5, 4751 HR Oud Gastel
Jumbo Broos                                        Dorpsstraat 5, 4751 AH Oud Gastel
Attent Beerendonk                                Gastelsedijk West 14, 4754 AT Stampersgat
Uitgeverij De Bode                                Molenstraat 17a-1, 4881 CP ZundertBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief