Afbeelding
Foto: Picasa

Polderchallenge Standdaarbuiten teruggebracht naar één dag

Door: Monique Jansen OUD

STANDDAARBUITEN – De Polderchallenge in Standdaarbuiten wordt vanaf dit jaar weer op één dag gehouden. Vorig jaar pakte de organisatie uit met twee dagen vanwege het eerste lustrum. Dit jaar vindt de Polderchallenge plaats op zaterdag 5 september.

De stichting beseft dat het een roerige tijd is: "Het is voor iedereen hens aan dek om de samenleving zo goed mogelijk draaiende te houden. Toch proberen wij voorzichtig over deze periode heen te kijken en zijn wij druk bezig met de voorbereiden voor de zesde editie." De organisatie is er trots op dat de Polderchallenge is uitgegroeid tot een groot evenement dat zelfs deelnemers van ver buiten West-Brabant trekt.

Categorieën

Dit jaar staan de gebruikelijke categorieën op de planning. Deelnemers kunnen kiezen uit de Inimini-Run van 600 meter, de Kids-Run van 2,5 kilometer, de Fun-Run van 6 kilometer, de Tough-Run van 12 kilometer en de Ultimate-Run van 18 kilometer. Alle deze run starten naar verwachting om 10.00 uur. De Polderchallenge sluit af met een feestavond.

Inschrijven voor de Polderchallenge kan vanaf 1 april om 00.00 uur via www.polderchallengestanddaarbuiten.nl. Het is aan te bevelen je tijdig in te schrijven. De afgelopen jaren waren de startbewijzen binnen een dag uitverkocht. Mocht de Polderchallenge in september toch niet door kunnen gaan, dan wordt het deelnamegeld teruggestort.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief