Kartdag
Kartdag Foto: rotary zevenbergen

Plezier en sportieve strijd levert € 11.500 op

Algemeen

ZEVENBERGEN - Ronkende motoren, geconcentreerde gezichten, gezonde spanning, professionele en/of ludieke outfits en vooral ook gezellige ontmoetingen. Dat was de entourage van de Rotary Zevenbergen eo kartdag in het kartcentrum Dordrecht. 

28 Bedrijfsteams, waaronder 2 dames teams, bevochten elkaar voor een fel begeerde podiumplaats. Aan het einde van de dag mocht het team van Quadrant Architecten de hoogste plaats beklimmen.

Vermaak voor jong en oud

Ondertussen kon het aanwezige publiek zich vermaken met laser-gamen, Segway rijden, racen op een grote miniatuur racebaan of gewoon met een hapje en een drankje naar de races kijken. Kortom gezellig vermaak voor jong en oud. 

Opbrengst

Tenslotte kon de rekening worden opgemaakt. Met een mooi netto resultaat van € 11.500 kunnen weer Rotary projecten mede gefinancierd worden. Pleegzorgboerderij De Parelhoeve in Fijnaart kan hiervan alvast € 1000 tegemoet zien. Dit winnende doel stond op een van de loten die traditiegetrouw uit de hoge hoed werd getrokken.

Het geslaagde kart-evenement maakte deel uit van een breder scala aan grote en kleinere fondsenwerving activiteiten, waarmee de Rotaryclub projecten financiert. Want hoe mooi de activiteiten ook zijn, ze kosten altijd geld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van een educatief bosje in Klundert, een verwen dag voor jonge mantelzorgers, een boot-dagtocht voor ouderen, het bouwen van huizen voor de allerarmsten die getroffen zijn door natuurgeweld of het doneren van hulppakketten voor getroffenen in aardbevingsgebied.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief