Afbeelding
Foto: Archieffoto uitgeverij de Bode

Vijfde Fijnaartse Fiets4daagse start 13 juni

Algemeen

FIJNAART - WielerToerClub Heij=Fijn viert dit jaar zijn vijf-jarig jubileum. Tijdens dit jubileumjaar mag de Fijnaartse Fiets4daagse natuurlijk niet ontbreken. 

Dit inmiddels succesvolle evenement zal voor de vijfde keer worden georganiseerd. Deze editie vindt plaats van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden; 15, 25 of 40 km. De 50 km afstand is aangepast naar 40 km waardoor de organisatie nog meer deelnemers op de langste afstand hoopt te mogen inschrijven. Er worden routes uitgezet welke de fietsers door de mooiste West-Brabantse polders rondom Fijnaart leiden. Kinderen tot en met 12 jaar mogen ook dit jaar weer gratis deelnemen. Voor de jonge deelnemers aan de 15km is er iedere avond weer een leuke puzzelopdracht. Zoals voorgaande jaren zullen een aantal sponsoren onderweg en bij aankomst weer voor heerlijke versnaperingen zorgen. Voor alle deelnemers is er een mooie herinneringsmedaille wanneer er minimaal drie avonden is deelgenomen.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk op dinsdagavond 13 juni (en woensdagavond 14 juni) vanaf 18.00 uur bij de start- en finishlocatie Eethuis-Cafetaria Family. Deelnemers vanaf 12 jaar en ouder betalen een kleine bijdrage. Het vertrek is iedere avond vanaf 18.30 uur (vroeger kan niet worden gestart). De routes zijn inmiddels bekend gemaakt en zijn te vinden en te downloaden op de website van de toerwielerclub. De routes van de 15 en 25 km zullen ook uitgeschreven in gedrukte versie aan de deelnemers worden overhandigd bij de start. www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse/.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief