Uitreiking 1e exemplaar 'Mensen maken Emmaus'
Uitreiking 1e exemplaar 'Mensen maken Emmaus' Foto: Janneke Koks-Emmaus Langeweg

Emmaus Langeweg viert feest

Sport en vereniging

LANGEWEG - Op 12 september is het zover, het 50 jarig jubileum van Emmaus Langeweg gaat gevierd worden!
Samen met andere Emmaus groepen uit heel Nederland zal er een mooie jubileum markt zijn in de tuin aan Kloosterlaan 6 in Langeweg.


Het 50jarig bestaan werd eerder klein gevierd met het boek ‘Mensen maken Emmaus’ wat overhandigd werd aan toenmalige burgemeester Jac Klijs. Ook was er eerder op 5 April een livestream om het jubileum te vieren. Helaas kon een feestelijk samenzijn toen vanwege corona maatregelen niet plaatsvinden.
Maar wat in het vat zit verzuurd niet. En daarom is het 12 september tijd voor een feestje. Huidige burgemeester Aart-Jan Moerkerke zal aanwezig zijn bij de officiële jubileum viering en vanaf 14uur is de jubileum markt voor iedereen vrij toegankelijk.
Tijdens de markt zijn er kraampjes van verschillende Emmaus groepen en ook is er live muziek. Tijdens de markt zullen er ook loterijen gehouden worden waar leuke prijzen te winnen zijn.
Bezoekers tijdens de jubileum markt een gift toen goor het jubileum project. Emmaus Langeweg wil een nieuw gebouw plaatsen wat ruimte bied voor nog meer bewoners en wat tevens zal dienen als extra werkplaats. Hiervoor kan ook een donatie via de website of webshop van Emmaus Langeweg gedaan worden.
Ook het aankoopbedrag van het jubileum boek komt ten goede van het jubileum project. Het boek ‘Mensen maken Emmaus’ is online te koop maar ook tijdens de jubileum markt op zondag 12 september. Emmaus Langeweg nodigd u van harte uit deel te namen aan deze feestelijke gebeurtenis op zondag 12 september van 14.00 tot 17.00uur aan Kloosterlaan 6 in Langeweg. Laten we er met zijn allen een mooie feestelijke dag van maken!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief