vlnr: Kayra Demirel, Milan van Zadel en Noa Hollemans
vlnr: Kayra Demirel, Milan van Zadel en Noa Hollemans Foto: BVGS

Jeugdteam Groene Ster is kampioen

Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Het jeugdteam van Badmintonvereniging Groene Ster is vorig weekend zonder te spelen kampioen geworden in de Landelijke Jeugdcompetitie in de leeftijdsgroep onder 11 jaar.

Doordat de directe concurrent Glize BC J4 ‘maar’ met 3-1 won van het Oosterhout J7, kon Groene Ster J1 gaan feestvieren. Groene Ster J1, bestaande uit Noa Hollemans, Kayra Demirel en Milan van Zadel, hadden in hun laatste wedstrijd een weekend daarvoor VBSC J7 in Veldhoven met 5-0 verslagen. Hierbij was alleen de dubbel van Noa en Kayra in een gelijke setstand 1-1 geëindigd. De andere 5 wedstrijden werden met 2-0 in setstanden gewonnen.

Hiermee eindigde Groene Ster J1 bovenaan in hun poule met 2 punten voorsprong op Gilze BC J4.

In de individuele spelers statistiek is Milan als 1e geëindigd, wat betekent dat hij de meeste wedstrijden heeft gewonnen in de poule van 16 spelers. In deze lijst zijn Kayra en Noa respectievelijk als 4e en 5e geëindigd.

Daarom werd afgelopen zaterdag Noa, Kayra en Milan ten overstaan van alle jeugdleden en ouders in het zonnetje gezet met een applaus, een medaille en lekkere paaspresentjes.

De goede trainingen op de zaterdagochtend heeft zijn vruchten afgeworpen en dit moet een motivatie zijn voor de andere jeugdleden.

Informatie

U van harte welkom om eens vrijblijvend te komen badmintonnen in de Borgh op de dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur. Dit geldt ook voor de jeugd op de zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur. U kunt hiervoor een mail versturen naar info@badmintongroenester.nl of bellen met Monique Vos op 0638037930. Zie ook www.badmintongroenester.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief