Sterre met haar team op het podium.
Sterre met haar team op het podium. Foto: Trainster.

Sterre Holterman Nederlands kampioen met team

Sport en Vereniging

NOORDHOEK - Sterre Holterman (uit Noordhoek) mocht samen met team B van Dynamo Roosendaal zaterdag 13 april hun finalewedstrijd in Waalwijk turnen. Manouk, Esmee, Joany, Iris, Sterre en Dewi hadden zich als eerste geplaatst voor deze finale. Maar dan moet het nog maar gebeuren in de finale. Ze startte met een ronde rust en daarna kon de wedstrijd beginnen.


Wat was het een mooie wedstrijd voor dit team, helaas moest Iris bij het inturnen constateren dat ze toch niet kon springen maar ze heeft haar bijdrage aan het team waargemaakt door het goed te ondersteunen. Sterre turnde deze wedstrijd wederom sprong en vloer, en dit ging ook deze week heel erg goed! Hier en daar een klein foutje moest dit team incasseren maar wat hebben ze laten zien wat ze waard zijn! Met meer dan twee punten verschil werden ze 1e deze wedstrijd. Dit betekend dat ze bondskampioen zijn in supplement B en aangezien ze 1e werden zijn ze ook seizoenskampioen in dit supplement.

Goed gedaan team B!

Programma
Voor Sterre staat volgende week nog haar meerkamp en toestelfinales op het programma.

Dan gaat Sterre vast ook stralen, veel succes en plezier Sterre!!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief