Fanfare van de eerste liefdesnacht
Fanfare van de eerste liefdesnacht

Fanfare Van De Eerste Liefdesnacht bij Emmaus Langeweg

Sport en vereniging

LANGEWEG - Op zaterdag 24 juli krijgt Emmaus Langeweg bezoek van ‘Fanfare Van De Eerste Liefdesnacht’. Deze fanfare zal tijdens de markt aan de Kloosterlaan 6 in Langeweg hun repertoire ten geboren brengen.

Verder kan er zoals iedere woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur gewinkeld en gesnuffeld worden tussen de leuke tweedehands spullen.
Het terras en café zijn open voor koffie, thee of de zelfgemaakte cake en taart. Zo kan er lekker gesmuld worden tijdens het luisteren naar Fanfare van de eerste liefdesnacht.

Later in het jaar staat er nog een feestelijke markt gepland om het 50 jarig bestaan van Emmaus Langeweg te vieren, deze feestelijke gebeurtenis kon eerder dit jaar niet groots gevierd worden vanwege de corona maatregelen. Op zondag 12 september wordt dit feestjes dus nog ingehaald met een feestmarkt waar meerdere Emmaus groepen aan zullen deelnemen.

Maar eerst kunnen klanten van Emmaus Langeweg op zaterdag 24 juli genieten van de muziek van ‘Fanfare Van De Eerste Liefdesnacht’.
De markt is gratis te bezoeken van 13.00 tot 16.00 uur aan de Kloosterlaan 6 in Langeweg.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief