Artikelen in deze editie

KPJ Etten 55 jaar jong!

Lisette Lauwerijssen is 43 jaar en was zelf ooit lid van de KPJ. En als we haar spreken kijkt ze met veel mooie herinneringen terug op die tijd.

OBS ‘De Leest' zamelt in voor Oekraïne

ETTEN-LEUR - Zaterdag 12 maart vond de halve finale van de Nationale Voorleeswedstrijd voor groep 7-8 plaats. Meer dan zestig voorlezers lazen aan elkaar en aan de jury voor uit hun favoriete boek.

ETTEN-LEUR - Present in Vriendschap geeft aandacht aan eenzame mensen in Etten-Leur. Dat doen we door een op een contact en het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten.

ETTEN-LEUR - Op dinsdag 22 maart organiseert de St. Woonadvies Etten-Leur een workshop “langer zelfstandig thuis wonen”. Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst krijgt u informatie over eenvoudige hulpmiddelen die u kunnen helpen om langer zelfstandig te blijven wonen.

ETTEN-LEUR - Koersbalclub Liesbos heeft de spanning weer opgevoerd in de regio-koersbal. Leider Centrum-zuid ging in haar thuiswedstrijd onderuit met 108-112.

ETTEN-LEUR - Z&PC DIO, Zwem & Polo Club Door Inspanning Ontspanning, heeft op zondag 13 maart de 4de competitiewedstrijd gezwommen. Deze wedstrijd werd thuis, in zwembad de Banakker gezwommen.

ETTEN-LEUR - Nog heel even en dan is het zover. Cirkel van het Leven, de allerlaatste indrukwekkende uitvoeringen in de oude Nobelaer. 25, 26 en 27 maart gaat de Cirkel draaien.

ETTEN-LEUR - De Grafische Werkplaats Etten-Leur organiseert in het voorjaar 2 workshops: “Werkman” op 23 april en “Zetten- Drukken-Binden” op 21 mei, beide van 10.00 tot 16.00 uur.

ETTEN-LEUR - In de voorjaarsvakantie werden er voor de basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 8 handbalclinics gegeven bij HV Internos.

ETTEN-LEUR - Door het coronavirus is de crosscompetitie niet geworden van wat men er van gehoopt had. Slechts 2 van de 6 geplande wedstrijden konden doorgang vinden.

ETTEN-LEUR - Het was weer en aparte wedstrijddag. Er stonden 6 wedstrijden op het programma maar helaas konden er door verschillende omstandigheden 3 wedstrijden niet doorgaan.

ETTEN-LEUR - Zaterdag 19 maart spelen de jeugd teams U14 en U16 van Rugbyclub Etten-Leur hun wedstrijden op Sportpark de Streek. REL U14-team speelt om 11:00uur waarna om 12:00uur het U16-team hun wedstrijd speelt.

Vrijdag 18 maart