Artikelen in deze editie

Arts-microbioloog schrijft boek

Eindelijk weer Eventing Etten-Leur!

Een evenement kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ook Eventing Etten-Leur heeft er veel nodig, Is het niet als verkeersbegeleider, achter de bar of bij de wedstrijdsecretariaat dan zijn er ook mensen benodigd om het parcours op- en af te bouwen.

Leur Kleurt Oranje start voorbereiding Koningsdag

ETTEN-LEUR - Van 4 tot en met 7 april zijn in Etten-Leur dit jaar door de afdeling Etten-Leur weer de praktische verkeersexamens georganiseerd voor leerlingen.

ETTEN-LEUR - Eindelijk was het weer mogelijk, zaterdagavond 9 april was het tijd voor de 4e pubquiz in wijkgebouw de Gong, in wijk Grauwe Polder.

Wie heeft nog oude bruikbare naaimachines?

Volop activiteiten in de Schaapskooi

ETTEN-LEUR - "Wandelen is gezond, ten voeten uit", zegt Helga Vermeulen, de initiatiefneemster van 8 nieuwe ommetjes in en rond Etten-Leur.

ETTEN-LEUR - Gaat het al kriebelen? Er komt een speciale kick-off kennismaking met Old Stars (walking) tennis op woensdag 20 april met training en gratis lunch.

ETTEN-LEUR - Op zaterdag 9 april moesten de jongens van DIO-waterpolo het in Roosendaal opnemen tegen de nummer 1 van de competitie De Krabben/Hieronymus BJ1.

ETTEN-LEUR - Afgelopen maandag tijdens de jaarlijkse jaarvergadering werd Jo Snepvangers bekroond voor de vele verdiensten voor de club met “de koersballer van het jaar”.

Expositie Sogetsu-Ikebana grootheden in Oudenbosch

ETTEN-LEUR - Op donderdag 7 april is er vanuit het, door de Gemeente gesubsidieerde project TAEL, een taalinspiratiemiddag georganiseerd voor leerkrachten uit het basisonderwijs in de gloednieuwe Nobelaer. Het onderwerp van de middag was ‘Taalvriendelijk onderwijs’.

De MARQ zoekt ledenCliëntenraad

Ouderenfonds organiseert Oldstars VitaliteitSpelen

ETTEN-LEUR - Niet in Rotterdam maar in Helmond stond Stefan Jorissen op zondag 10 april aan de start. Ditmaal voor de halve marathon.

Woensdag 13 april

Zanggroep Stella Nova zoekt enthousiaste leden

Stoere naam: ‘Scorpions’. Is dat bedacht door een reclamebureau?