Niemand in overtreding tijdens verkeerscontrole op Koestraat

  112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 6 januari een verkeerscontrole gehouden op de Koestraat in Middelburg. Daarnaast deden zij ook nog een controle op de Koningsweg in Vlissingen. 


In Middelburg is er voornamelijk gecontroleerd op het gebruik van alcohol bij bestuurders. In totaal zijn er 118 blaastesten uitgevoerd. Niemand was in overtreding. Wel is een bestuurder bekeurd vanwege een verlopen rijbewijs. 

De politie nam in Vlissingen ook een rollenbank mee naar de controle. Hiermee zijn negen brom- en snorfietsen gecontroleerd op constructiesnelheid. Geen van hen bleek een te hoge constructiesnelheid te hebben. Daarnaast werden er voor allerlei overtredingen bekeuringen uitgeschreven. Twintig fietser reden zonder licht, twee automobilisten hadden geen rijbewijs en vier konden die niet tonen aan de politie. Eén bromfietser maakte een 'wheelie', daarvoor kreeg hij een bekeuring. Een bestuurder negeerde een stopteken en twee automobilisten negeerden een bord dat verplichte rijrichting aangaf. 

Een bestuurder voerde mistverlichting terwijl dat niet nodig was en één bromfietser had onnodig veel verlichting op zijn brommer. Bij een voertuig was de kentekenplaat niet leesbaar. Daarnaast werden ook nog twee mensen bekeurd voor openbare dronkenschap en een persoon had een geopend flesje bier bij zich. Dat is niet toegestaan volgens de APV van de gemeente Vlissingen. Ook werd er nog een bekeuring uitgeschreven voor wildplassen.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief