Vijf jongens mishandelen 14-jarige

  112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - Vier jongens zijn zaterdagmiddag aangehouden voor mishandeling van een 14-jarige jongen uit Middelburg. Het gaat om twee jongens van 13 jaar uit Middelburg en twee jongens van 14 en 15 jaar uit Vlissingen. 


Het slachtoffer is geslagen en getrapt. Hij heeft aangifte gedaan en een getuige is gehoord. 

Vechtpartij

Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er een jongen werd mishandeld door vijf andere jongens in de Hans Lipperheystraat in Middelburg. De politie trof een groepje aan dat voldeed aan het signalement in de Johan Wilhelm Thibautstraat in Middelburg. Zij gaven toe betrokken te zijn bij een vechtpartij. Eén jongen had het gesprek niet afgewacht. Hij fietste door en was niet meer te achterhalen.

Souburg

De jongens zijn in het bijzijn van een advocaat of ouder gehoord. Alle vier de verdachten hebben ze een HALT-verwijzing gekregen. Rond 22.00 uur werden ze vrijgelaten. Zondag werd de laatste verdachte, een 14-jarige jongen uit Oost-Souburg, verhoord. Hij meldde zich op het politiebureau met een van zijn ouders. Ook hij wordt doorverwezen naar HALT. 

Conflict

Een conflict op sociale media is vermoedelijk de oorzaak van de vechtpartij. De politie houdt de jongeren hier in de gaten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief