Logo internetbode.nl/middelburg

Politie verricht aanhoudingen in Vlissings drugspand

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag drie bezoekers en twee bewoners van een drugspand in de Bouwen Ewoutstraat in Vlissingen aangehouden.


Ze was een onderzoek begonnen, nadat ze tips had ontvangen over dealen. ‘s Middags waren drie mannen gecontroleerd die het huis hadden bezocht.

Bij een 43-jarige Vlissinger troffen agenten een bolletje harddrugs aan. Hij en de twee andere personen zijn verhoord in Torentijd. Ze zijn daarna vrijgelaten.

1000 euro

Daarna ging de politie naar de woning toe. Een van de bewoners werd aangehouden toen hij het huis verliet. Hij had bijna 1000 euro op zak. Op zijn kamer trof de politie verdovende middelen aan. Het waren grote hoeveelheden cocaïne en heroïne en een brok hasj.

Kamer

De andere bewoner kwam thuis tijdens het onderzoek. Ook hij is aangehouden. Op zijn kamer lag een kleine hoeveelheid drugs. De hoofdverdachte zit nog vast. De andere bewoner is vrijdagmorgen naar huis gestuurd.

Er is een rapport opgemaakt van de situatie in het huis. De gemeente kan hiermee overgaan tot tijdelijke sluiting van het pand. <SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief