Foto: Rijnhout Media

Vijf mensen aangehouden tijdens onrustige uitgaansnacht

  112 Meldingen

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in totaal vier mensen aangehouden vanwege opstootjes tijdens het uitgaan. Vanochtend is er nog een vijfde verdachte aangehouden voor het stelen van een tas. 


Agenten kregen een melding binnen van een horecagelegenheid dat daar een man staande was gehouden, die mogelijk een tas had gestolen. Hij werd in de Schuiffelstraat aangehouden. De verdachte had op dat moment een aannemelijk verhaal over hoe hij aan die tas was gekomen. Op het moment dat agenten zijn verhaal wilden verifiëren, kregen ze een melding over een vechtpartij op de Vlasmarkt. 

Doordat alle politie-inzet daar nodig was en er vier aanhoudingen werden verricht, hebben agenten besloten de verdachte van de tasdiefstal te laten vertrekken, zonder tas. Na de vechtpartij en aanhoudingen meldde zich een 27-jarige Middelburgse wier tas was genomen in een horecagelegenheid aan Vlasmarkt. Ze kreeg haar tas terug, maar er bleken spullen uit verdwenen te zijn. Zij heeft aangifte gedaan. De verdachte, een 27-jarige inwoner van Middelburg, is vanochtend alsnog aangehouden. 

Het viertal dat op de Vlasmarkt is aangehouden betreft een 21-jarige man uit 's-Heerenhoek, een 30-jarige man uit Middelburg, een 28-jarige man (woonplaats onbekend) en een 27-jarige man uit Middelburg. De eerste drie verdachten zijn aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De vierde voor opruiing. Zij zijn vanochtend weer in vrijheid gestel nadat er een proces-verbaal was opgemaakt. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Chef productie / Meewerkend voorman

Yerseke

Bezorgers

Omgeving Roosendaal en Bergen op Zoom

Meerdere vacatures

Kruiningen

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Medewerker Kwaliteitsdienst

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief