Afbeelding
Foto: Politie

Twee jongens (13) door duo met mes bedreigd op Haymanstraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - Twee dertienjarige jongens zijn gisteravond op de Haymanstraat in Middelburg met een mes bedreigd. Eén van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. De politie is nog op zoek naar de daders. 

Rond 19.25 uur fietsten de jongens een groepje op de Haymanstraat. Ze waren door het Amaliapark gereden en hadden vermoedelijk toen de daders al gezien. Twee jongens tussen de 15 en 20 jaar blokkeerden de twee 13-jarige jongens. Het groepje probeerde nog snel door te rijden, maar de daders kwamen achter hen aangereden. 

De twee slachtoffers werden bedreigd met een mes, waarna een van de jongens zijn telefoon gaf. Hierna zijn de jongens snel weggefietst om hulp te halen. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving gezocht naar de daders. 

Signalement

De daders zijn twee jonge mannen tussen de 15 en 20 jaar. Ze hebben normaal en slank postuur. Beide jongens hebben een licht getinte huid. Eén van hen had een stoppelbaardje. Hun lengte wordt rond de 1.75 en 1.65 meter geschat. Ze droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Ze waren op een damesfiets zonder verlichting.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief