Politie lost waarschuwingsschot bij jongerenfeest aan Vlasmarkt: vier aanhoudingen
Foto:

Politie lost waarschuwingsschot bij jongerenfeest aan Vlasmarkt: vier aanhoudingen

  112 Meldingen

MIDDELBURG - De politie heeft afgelopen nacht bij een jongerenfeest in een woning aan de Vlasmarkt in Middelburg een waarschuwingsschot gelost. Er zijn vier personen aangehouden. 


In de nacht van zaterdag op zondag kwam er rond 02.00 uur een melding bij de politie binnen over wapens tijdens een jongerenfeest in een woning. Agenten gingen direct naar de Vlasmarkt. 

Omdat er sprake was van vuurwapens, zette de politie een speciale procedure in. De aanwezigen werden het pand uitgepraat, maar een betrokkene werkte niet mee. Omdat de politie niet kon constateren of hij wel of geen wapen op zak had, loste een agent een waarschuwingsschot. Daarna werkte de betrokkene wel mee. 

Er is niemand gewond geraakt. De politie heeft meerdere personen aangehouden. Er zijn twee 19-jarige mannen uit Middelburg aangehouden op verdenking van wapenbezit. De politie heeft met ondersteuning van een hondengeleider een onderzoek ingesteld naar wapen, maar deze werden niet gevonden. Daarna zijn de twee verdachten weer in vrijheid gesteld. 

Ook werden er twee verdachten aangehouden voor het beledigen van agenten. Het gaat om een 20-jarige vrouw en een 15-jarig meisje uit Middelburg. Zij zitten vast voor verhoor. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>