Afbeelding

Beleef ons water!

Algemeen

MIDDELBURG - Tijdens de jaarlijkse Middelburgse Watersportdag zal het op 4 juni weer gezellig druk zijn in de Middelburgse haven.

De dag wordt georganiseerd op initiatief van Watersport Vereniging Arne. Watersport liefhebster Carla Peijs, wethouder Chris Simons en Piet Castenmiller, voorzitter van Watersportvereniging Arne, zullen rond 12.00 uur de authentieke kanonnen op de kade bij het havenkantoor afvuren, het startschot voor de roeiwedstrijd van Roeivereniging Honte. De dag is dan in volle gang en de bedrijvigheid is groot.

Net als vorig jaar is er van alles te doen op en rond het water. Zeiltochtjes met de waterscouting, sloeproeien met de Zeeuwse Deernen of wilt u liever uw balans uittesten tijdens het suppen, een rondvaart maken op een authentieke sleepboot of kijken op een Hoogaars? Het is allemaal mogelijk.

De reddingsbrigade geeft demonstraties en Rondvaart Middelburg laat u de stad zien vanaf het water. Ook voor wie geen zeebenen heeft is er op de kade genoeg te zien en te beleven voor groot en klein, zoals stands, foodtrucks en een springkussen zoals u het nooit eerder zag. Koren van het Middelburgse VOLkoren festival zullen hun mooiste liederen laten horen vanaf de YE36 die in de haven ligt afgemeerd.

In Middelburg wonen veel watersportliefhebbers.

Er zijn ontelbaar veel manieren om van water je hobby te maken. Tijdens de Middelburgse Watersportdag krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden. Het terrein spreidt zich uit van Roeivereniging Honte, via het plein met het havenkantoor, naar de Kinderdijk en door naar de Maisbaai bij Jos Boone Watersport. Parkeren is mogelijk op het terrein aan de Oude Veerseweg.

Kom zaterdag 4 juni van 11.00 tot 17.00 uur genieten van de gezellige sfeer die watersport met zich meebrengt.

Het evenement is te volgen op Facebook: Middelburgse WaterSportDag. Volg de tweets op @WaterSportDag en tweet zelf via #mwsd16.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief