Nieuwe behandeling Milica Lazarova Huidverbetering

  algemeen

MIDDELBURG - Milica Lazarova is eigenaar van het gelijknamige huidverbeteringsinstituut in Middelburg. Daar waar de meeste schoonheidsspecialisten gericht zijn op de verzorging van de huid, heeft zij zich de afgelopen 16 jaar gespecialiseerd in behandelingen die een aantoonbaar huidverbeterend effect realiseren.


De Mesotherapie zonder naalden is de nieuwe anti-aging-behandeling uit Amerika en vormt een goed alternatief voor Botox en fillers. Per 3 seconden worden er 5000 pulsen op de huid aangebracht, waardoor er tijdelijk fijne micro-kanaaltjes in de huid ontstaan, die zichzelf in milliseconden openen en weer sluiten (elektroporatie). Hierdoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen - zoals het hoogwaardige hyaluronzuur - in de diepere huidlagen dringen.
Er is een programma bij huidverslapping, waarbij de collagene vezels verstevigd worden en verslapte weefsels hersteld en een anti-aging-programma dat de huid steviger maakt, het vochtgehalte aanvult en liftend werkt. Ook is er een speciaal herstellend programma voor de huid die te lijden heeft van zonneschade, nicotine (rokershuid) en stress of vermoeidheid.
Meer informatie via: tel. 0118 - 63 44 79 of www.lazarova.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief