Foto: Kickoff Festival Zeeland

Studenten trappen woensdag studiejaar af met Kickoff Festival Zeeland

MIDDELBURG - Het studiejaar wordt woensdag 21 augustus door studenten in Zeeland weer afgetrapt tijdens het Kickoff Festival Zeeland op de Markt in Middelburg. Tijdens het studentenfestival zullen onder meer Famke Louise, The Partysquad en La Fuente optreden.


Naast de grote headliners nodigt het festival ook regionale dj’s uit waaronder A-Styl, Team Peach en DJ Nikki. Naast het hoofdpodium staat op de Markt ook een Oostenrijkse Schirmbar waar met koptelefoons ‘s middags geluisterd kan worden naar Kunstbende Zeeland talenten Django Boegheim, Marith van Beek en Sigourney de Roos. ‘s Avonds transformeert de bar in een Silent Disco. 

Daarnaast presenteren verschillende bedrijven en organisaties uit de regio zich op de Student Markt. Studenten kunnen in gesprek gaan met hun toekomstige werkgevers en ontmoeten studentenverenigingen. 

Het Kickoff festival Zeeland is woensdag geopend van 15.00 uur tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk. Het is een gezamenlijk initiatief van HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt. Ook wordt het festival georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en vesrchillende partners en sponsoren.

Mura Kuijpers
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief