Foto: Eugène de Kok

Concert Muziekvereniging Arnemuiden in het teken van de bevrijding

ARNEMUIDEN - Muziekvereniging Arnemuiden geeft zaterdag haar jaarconcert in de Gereformeerde Kerk in het dorp. Thema is 75 jaar bevrijding.


De muziekvereniging heeft een nieuwe dirigent: Lucas van Waeyenberge. Hij heeft de muzikanten uit Arnemuiden sinds enkele maanden onder zich.

Componist

De Belg Van Waeyenberge is een bekende naam in de muziekwereld. Hij is dirigent in binnen- en buitenland van orkesten en koren, een steunpilaar van de Vlaamse Muziekorganisatie, die muzikanten uit België ondersteunt, maar ook een begenadigd componist.

In Zeeland werkte hij eerder samen met de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen in Vlissingen, koor Te Quiero en staat hij nog voor het koor Scharretjoe in Vlissingen.

Componist

Zaterdag staan op het programma muziekstukken die iets te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog of de bevrijding. De vereniging brengt stukken van componist Jacob de Haan ten gehore, muziek van Frank Bernaerts uit oorlogsfilms en arrangementen van Willy Hautvast. De muziek wordt ondersteund door filmbeelden over de oorlog en bevrijding.

Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op http://mva-arnemuiden.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Zierikzee / Oosterhout

Monteurs (mechanisch/ elektro)

Bergen op Zoom

Bezorgers

Vlissingen

Meerdere vacatures

Terneuzen

Heftruckchauffeur

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief