Imrpvisatieavond bij De Emoes, novermber 2019. FOTO TIM ADRIAANSE
Imrpvisatieavond bij De Emoes, novermber 2019. FOTO TIM ADRIAANSE Foto: Tim Adriaanse

Laatste improvisatieavonden van 2019

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Maandag 9 en woensdag 11 december organiseert Theatergroep De Emoes de laatste twee open improvisatieavonden van 2019. Iedereen van 15-99 jaar is welkom!

Sinds de oprichting van Theatergroep De Emoes is improvisatietheater in Zeeland populairder dan ooit tevoren. Iedereen die houdt van humor en een beetje gek doen krijgt de tip: stap eens uit je comfortzone en improviseer mee. Improvisatietheater is interactief, humoristisch en verrassend en iedereen kan het leren. Het is in Nederland vooral bekend geworden van tv-programma's als de Lama's en De Vloer Op. Een avond van De Emoes is vooral onbekommerd plezier, energie en vrolijkheid na een dagje werk of school.

Theatergroep De Emoes is opgericht in augustus 2018. Sindsdien improviseerden al bijna 100 mensen mee op de laagdrempelige avonden. Blokkades worden weggenomen en iedereen gaat op zoek naar zijn of haar unieke improvisatietalent. Bijeenkomsten beginnen altijd met groepsoefeningen die het improvisatievermogen stimuleren en hulpmiddelen biedt om zonder voorbereiding te spelen.

Iedereen van 15-99 jaar is welkom op de improvisatieavonden op maandag 9 en woensdag 11 december. We komen bij elkaar in Wijkcentrum Getij in Middelburg. Geef je op door te mailen naar theateremoes@hotmail.com (ook voor meer informatie).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief