Afbeelding
Foto: Beeldbank Middelburg

Politie zoekt slachtoffer van valpartij in Middelburg

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

MIDDELBURG - De politie wil graag in contact komen met een man die donderdag bij het Damplein in Middelburg ten val is gekomen.

Surveillerende agenten ontdekten donderdag rond 11.30 uur bij het Damplein een vrouw die met haar fiets onderuit was gegaan. Mogelijk viel ze door een gladde substantie op het wegdek. Tijdens het wachten op de ambulance zagen de agenten ook een man vallen op de gladde straat. Beide slachtoffers konden zich uiteindelijk op eigen gelegenheid bij de eerste hulp melden.

De politie zette een stuk van de straat af, zodat die kon worden schoongemaakt. 'Voor zover bekend zijn er niet meer ongelukken gebeurd.'

Verantwoordelijk

Bij de politie heeft zich inmiddels een mogelijke veroorzaker van de gladheid gemeld. 'Omdat deze persoon zich verantwoordelijk voelt voor de valpartijen en deze incidenten graag wil oplossen, willen we in contact komen met de meneer die is gevallen.' Hij wordt verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844, met vermelding van het registratienummer van deze zaak: 2019-304627.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief