Afbeelding

Vijfde editie Oostkapelle Fiets4daagse begint op 14 september

Door: Advertorial Algemeen

OOSTKAPELLE - Dit jaar kan en mag de Oostkapelle Fiets4daagse zijn 5e editie beleven. Want beleven, dat is het op de routes over voornamelijk het eiland Walcheren. Elke dag is er een zorgvuldig uitgezette route van ongeveer 45 km. Fietsers krijgen een duidelijke routebeschrijving mee. Ongeveer halverwege de route doet u een stempelpost aan. Hier kunt u even genieten van een kop koffie en eventueel een lunch.

De fiets4daagse kende de eerste edities goede reacties en werd dan door zowel lokale fietsers als toeristen goed ontvangen. U rijdt vaak toch net een andere ronde omdat dat juist de uitdaging is van Adri Koole. Adri probeert elke editie de routes zo te maken dat de fietser wordt verrast door een andere horizon of mooi uitzicht. De eerste edities vertrokken en finishten we op Camping de Pekelinge. Omdat de organisatie daar zelf niet meer is gehuisvest is de startlocatie verplaatst naar Hotel Restaurant Anno Nu in Oostkapelle.

Starten kan dinsdag 14 september tussen 9:00 uur en 12:00 . De editie is tot vrijdag 17 september. U kunt ook een losse dag meefietsen. Elke dag kunt u starten vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur. Deelname is op eigen risico en kosten zijn 12,50 voor 4 dagen en 3,50 voor een losse dag. De organisatie is non-profit en doet het vanuit een sportachtergrond. Het inschrijfgeld wordt benut voor de materialen en zien deelnemers terug in de vorm van een versnapering namens de organisatie onderweg.

Tijdens dit evenement zal er ook aandacht worden besteed aan ‘Doortrappen’, een programma dat ouderen helpt veilig en vol vertrouwen door te gaan met fietsen. Op één of meerdere routes zal er bij de stempelpost een tent staan waar informatie te halen is.

Meer informatie op https://www.annonu.eu/nl/fiets4daagseoostkapelle/.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief