Foto: PR

Resto VanHarte Middelburg weer in Gasthuis

MIDDELBURG - Na een onregelmatige coronaperiode en vakantiesluiting opent Resto VanHarte de deuren van haar resto’s in Middelburg weer. Op de locaties Gasthuis (vanaf 12 oktober) en Buitenrust (vanaf 26 oktober) is iedereen weer welkom voor elkaars gezelligheid en een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. De locatie Palet is al sinds juli wekelijks op maandag te bezoeken. Nu de locaties Gasthuis en Buitenrust na een jaar sluiting wegens corona weer open gaan, is er voor iedereen in Middelburg weer een Resto VanHarte in de buurt.


“We zijn blij om onze deuren weer op de drie locaties te kunnen openen en onze gasten te mogen verwelkomen. Met de drie Resto’s proberen we er voor iedereen in Middelburg te zijn die op zoek is naar aansluiting en goed gezelschap. Allemaal onder het genot van de heerlijke driegangendiners die door onze chef en vrijwilligers worden gekookt en geserveerd,” zegt Josephine Elliott, Restomanager Zeeland.

Nog wel 1,5 meter
Resto VanHarte brengt mensen samen onder het genot van een heerlijk en betaalbaar driegangendiner. Iedere week koken vrijwilligers een afwisselende maaltijd en is iedereen welkom om mee te genieten en in contact te komen met anderen.
Resto VanHarte Middelburg gaat weer volgens een vast schema open. Locatie Gasthuis start op 12 oktober en is iedere dinsdag te bezoeken, behalve de laatste dinsdag van de maand. Locatie Buitenrust is vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand geopend. De diners starten om 18:00 uur en inloop vanaf 17:30 uur. De coronamaatregelen gelden nog in beide verpleeghuizen en betalen kan alleen via PIN. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl en via 0900-9003030 (werkdagen tot 12.30 uur).

Locaties en data
Palet: iedere maandagGasthuis: vanaf 12 oktober iedere week, behalve de laatste dinsdag van de maandBuitenrust: vanaf 26 oktober iedere laatste dinsdag van de maand.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6

Vacatures

Meerdere vacatures

Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland

Brandwachten en Beveiligers (in opleiding)

Terneuzen

Monteur technische dienst

Roosendaal

Cateringmedewerker

Vlissingen en Rithem

Meerdere vacatures

Zierikzee en Middelharnis