Bandje voor de Sfeer
Bandje voor de Sfeer (Foto: PR)

Knorfest: een nieuw festival in Sint-Jan ten Heere

SINT-JAN TEN HEERE - Na een zomer lang zonder evenementen en het gemis van de Aagtekerkse Week en de kermis in Westkapelle, besloot een groep enthousiastelingen om een stichting op te richten en een nieuw evenement op te zetten, in de vorm van een schuurfeest op Knorrenburg aan de Hereweg in Sint-Jan ten Heere. Of zoals mede-organisator Ronald van de Sande het omschrijft: ‘Ouwerwes feesten zonder de 1,5 meter handhaving. De naam Knorfest verwijst naar de lokatie Knorrenburg. Fest betekent volop feest, en een gevarieerd muziekprogramma.”


Knorfest start op zaterdag 30 oktober 2021, om 15:30. Het feest wordt geopend door DJ KYMO, bekend van Discotheek de Hooizolder en van vele feesten in de regio. Hij zal tijdens het Knorfest meerdere keren optreden. Soulkitchen opent het live muziekprogramma. Een akoestisch duo uit de regio dat zorgt voor verrassend dansbare muziek. Daarna is het de beurt aan 60’s Revolution, een liveshow met hits uit de tijd van de nozems en de hippies. Daarna: Bandje voor de Sfeer. Met hun meezingers en knallende ballads zetten ze ieder feest op z’n kop. De sympathieke troubadour René Karst zorgt ervoor dat iedereen gezellig kan meezingen. Ook Dansado en de Feestmeester zijn van de partij: een knotsgek duo dat op ieder feest zorgt voor een dito sfeer.

Tickets
Knorfest vindt plaats tussen Aagtekerke en Westkapelle in Sint-Jan ten Heere, aan de Hereweg 2. Parkeren kan bij het feestterrein en een bushalte is er op loop afstand. Meer informatie is te vinden op www.knorfest.nl. Tickets zijn te verkrijgen online via https://knorfest.eventgoose.com.


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6