Het inspiratiepunt in de zomer van 2021
Het inspiratiepunt in de zomer van 2021 (Foto: Stichting Tuys ongewoon gewoon)

Inspiratiepunt Oostkapelle ook open in december

OOSTKAPELLE - Stichting Tuys uit Oostkapelle heeft van gemeente Veere toestemming gekregen om het Inspiratiepunt Oostkapelle ook in de maanden november en december open te stellen.


Iedereen is welkom in het inspiratiepunt en kan er informatie ontvangen en inspiratie opdoen over Oostkapelle, de gemeente Veere, Walcheren en meer. In het Inspiratiepunt is een presentatie ingericht over Oostkapelle.

Verschillende activiteiten
Hoewel de maand november een vrij stille maand lijkt, bruist het in Oostkapelle van de activiteiten, voor alle leeftijden. Variërend van de jaarlijkse Jan Minderhoud MTB Toertocht en de Natuurwerkdag tot aan een Newborn Café, strandjutten en diverse beweeg- en sportactiviteiten. Een week- en/of maandoverzicht is bij de balie te krijgen en is te zien achter het raam van het inspiratiepunt. Verder kunt u bij het Inspiratiepunt terecht voor Oostkapelse producten, wandel- en fietskaarten, suggesties voor verjaardagsfeestjes, folders, de Badkoerier, Zeeuws Weerzien, etc. Sinds kort is een nieuw Buutengewoon Ontdekpakketje beschikbaar. Het is een activiteitenpakket rondom het najaar en de oogst, waar u dagen of langer mee aan de slag kunt. U ontdekt met al uw zintuigen de verhalen achter diverse locaties in Oostkapelle en de producten uit het pakketje. Met heerlijke producten, tips, ideeën, recepten, informatie en suggesties voor buiten én binnen.

Openingstijden
In november en december, tot aan de Kerstvakantie, is het Inspiratiepunt Oostkapelle geopend op: maandag- en zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur, en op woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. U vindt het inspiratiepunt aan de Joh. de Pourckstraat 2, gelegen aan de kerkring. Tijdens openingsuren kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 28 70 09 80 of mail naar info@stichtingtuys.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6