Afbeelding
Foto: Arienne Molenaar

Ledenvergadering ChristenUnie Veere stelt lijst en programma vast

Door: Advertorial Algemeen

DOMBURG - Op 30 november heeft de ChristenUnie Veere in de ledenvergadering het programma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. In het programma ‘Samen Recht Doen’ wordt gekozen voor drie hoofdthema’s: bestuurscultuur, betaalbaar wonen en rentmeesterschap. Lijsttrekker is René Molenaar uit Zoutelande. Peter Kemp staat als nummer twee op de lijst.

De ChristenUnie heeft in René Molenaar een ervaren lijsttrekker, die in Veere bekend staat als integer, verbindend en gedreven. René is eerder actief geweest voor het CDA. Later koos hij voor de ChristenUnie omdat de visie van deze partij het beste aansluit bij zijn levensovertuiging: “Het christelijk-sociaal gedachtengoed van de ChristenUnie spreekt mij aan; opkomen voor inwoners die een steuntje in de rug nodig hebben en een ambitieus klimaatbeleid om de opwarming van de aarde tegen te gaan.”

Nummer twee op de lijst is Peter Kemp. Peter is locatiemanager van SVRZ in Veere en een nieuwkomer in de politiek. “Het is steeds moeilijker voor werkgevers in de gemeente om aan goede mensen te komen. Daarom moeten we doen wat we kunnen om hier betaalbare huizen en goede voorzieningen te houden of te krijgen, zodat mensen graag in Veere komen wonen”, aldus Peter.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief