De ANWB-winkel in Middelburg, mei 2022
De ANWB-winkel in Middelburg, mei 2022 (Foto: Edwin Mijnsbergen)

ANWB-winkel Middelburg krijgt volledige restyling

MIDDELBURG - De ANWB-winkel in Middelburg aan de Nieuwe Burg 40, wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijk haar deuren op zondag 29 mei. Vanaf zaterdag 4 juni gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.


De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om ANWB-leden en klanten nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat schoenen nog beter getest kunnen worden.

Leden en klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs. ANWB-leden ontvangen op veel artikelen en diensten extra voordeel in de winkels en online.

Tijdens de werkzaamheden is de dichtstbijzijnde winkel in Goes, daar kan iedereen terecht voor ANWB-producten, diensten en vragen. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel.

Meest gelezen

Meest geliket

Zaterdag is het feest in Arnemuiden met Visserijdag 23/6
Boeienboot Willem 2 20/6
De Kijkshop: een bijzonder concept 27/6
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6