Politie ter plaatse bij het ongeval bij Meliskerke
Politie ter plaatse bij het ongeval bij Meliskerke Foto: HVZeeland

Fietser overleden na ongeluk Meliskerke

Door: Redactie Algemeen

MELISKERKE - Een fietser is woensdag na een aanrijding in Meliskerke ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde bij Arnemuiden om bijstand te verlenen. Niet lang daarna overleed het tachtigjarige slachtoffer.

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising van de Koekoeksweg met de Molenweg. De fietser kwam hier door onbekende oorzaak in botsing met een busje. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen met spoed naar de locatie van het ongeluk. Een traumahelikopter kwam vanaf vliegbasis Volkel richting Meliskerke gevlogen om hulp te verlenen.

Uiteindelijk landde de helikopter rond 15.05 uur voor een rendez-vous bij Arnemuiden om daar het slachtoffer over te nemen van de ambulancedienst. Het mocht helaas niet baten. De man overleed aan zijn verwondingen. Politie Zeeland meldde op Twitter: “De 80-jarige fietser uit Nunspeet is overgebracht naar het ziekenhuis, maar helaas overleden aan zijn verwondingen. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.”
De politie deed in Meliskerke ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Daardoor was de Koekoeksweg tijdelijk afgesloten voor het autoverkeer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief