Een gastvrouw tijdens de heropening van Mediamarkt Middelburg
Een gastvrouw tijdens de heropening van Mediamarkt Middelburg Foto: Edwin Mijnsbergen

MediaMarkt Middelburg heropend na grootscheepse verbouwing

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg is na een verbouwing van vier maanden beter afgestemd op de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. Afgelopen zaterdag, 24 september, opende de vernieuwde winkel ,die qua beleving en assortiment past bij de eisen van de moderne consument.

Op 13 september 2005 opende MediaMarkt in Middelburg de deuren. “We zijn inmiddels een begrip geworden in de regio. In de afgelopen 17 jaar hebben wij al meer dan 8 miljoen bezoekers mogen verwelkomen. Dat doen we met 68 collega’s, waarvan er nog 6 van het eerste uur zijn. Elektronica is een zeer persoonlijke aankoop waarbij de productkeuze afhangt van waarvoor het gebruikt gaat worden. Daarom vragen wij altijd goed door als een klant een bepaald product wil aanschaffen. Onze service is vaak heel persoonlijk. Daardoor weten klanten ook precies door wie ze eerder geadviseerd zijn en waar ze voor welk advies terecht kunnen. We voelen ons daarmee ook echt onderdeel van de gemeenschap”, aldus Dennis de la Cour, Chief Customer Officer MediaMarkt Middelburg.

Winkelformule past bij moderne consument
De moderne consument wil een winkel waar een goed afgestemd elektronica assortiment kan worden beleefd. Daarbij zijn naast persoonlijke aandacht en expertise van het verkoopteam ook de opzet en indeling van de winkel essentieel. “Veel consumenten starten hun zoektocht naar het product dat het beste aan hun eisen voldoet veelal online. Daar kunnen ze op hun gemak en 24/7 producten en diensten bekijken en vergelijken. De nieuwe winkelformule is erop gericht de klant vervolgens een goed afgestemd assortiment te presenteren met persoonlijke begeleiding en advies op de winkelvloer, maar ook bij de centraler gesitueerde Smartbar.” De la Cour voegt daaraan toe dat de echte elektronicaliefhebber altijd direct naar de winkel komt om de nieuwste elektronicasnufjes als eerste te ervaren en te kopen. “MediaMarkt is bekend om het uitgebreide assortiment, maar ook dat wij als eerste altijd de nieuwste smartphones of games in huis hebben”, zegt hij met trots. “De winkel is ook de uitgelezen plek om advies te krijgen over onze diensten, zoals voordelige telefoon- en energieabonnementen of verzekeringen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief