Archieffoto: Annet Eekman

Ruim 2000 mensen komen vrijdag in actie bij City Trail

  Actueel

MIDDELBURG - Bij CSW Van de Perre in Middelburg verschijnen vrijdagavond (13 september) 2040 deelnemers aan de start voor de vijfde City Trail Middelburg.


Waar er even sprake van was dat er misschien geen lustrumeditie zou komen, is er nu een recordaantal wandelaars en hardlopers. Vorig jaar deden er ongeveer 1700 mensen mee. De toenmalige organisatie is gestopt en die handschoen is opgepakt door een nieuwe groep vrijwilligers. Peter Bakx, Leonard van Moolenbroek, René van de Waal en Sebastian Nijssen hebben diverse malen meegedaan aan de City Trail Middelburg en wilden de loop niet verloren laten gaan.

Goede doelen

Met het schoolgebouw van de CSW in de Griffioenstraat als nieuwe start- en finishlocatie lopen de deelnemers dit jaar door nieuwe delen van de stad. Het ruim negen kilometer lange parcours voert dwars door kantoren, cafés, kerken, clubhuizen, scholen en zelfs een particulier woonhuis. Muzikale acts en ander entertainment vrolijken het parcours op.

De opbrengst van de City Trail Middelburg gaat deels naar enkele Walcherse goede doelen. Kijk voor meer informatie op www.citytrailmiddelburg.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES