Benefietconcert

De Zeeuwse Muzikanten

  algemeen


ZOUTELANDE - Zaterdag 21 juni om 19.30 uur geeft Luctor et Emergo samen met “Het Orkest De Zeeuwse Muzikanten” een concert op minicamping Boogaard te Zoutelande. De opbrengst van dit concert gaat naar “Het Orkest De Zeeuwse Muzikanten”.

Vanaf 19.00 uur is er een inloop met verkoop van koffie/thee, limonade en wat lekkers. Tevens zijn er diverse kraampjes met verkoop van Zeeuwse producten. Deze inkomsten zijn vanzelfsprekend voor De Zeeuwse Muzikanten. Tijdens deze avond geeft zowel de fanfare als de Band van de Zeeuwse Muzikanten een concert met een gevarieerd muzikaal programma. Ook zullen zij samen enkele nummers ten gehore brengen. Minicamping Boogaard is te vinden aan de Paulusweg 16 in Zoutelande. Iedereen is van harte welkom. De concerten gaan ook door met slecht weer.

Gedrevenheid

Waar de Zeeuwse Muzikanten komen is het altijd feest. Orkest de Zeeuwse Muzikanten bestaat uit enthousiaste musici met een beperking maar met nog veel meer mogelijkheden. Zij weten met hun gedrevenheid en muzikaliteit het publiek altijd weer te treffen. In de visie van Arduin heeft ons orkest zich ontwikkeld tot een professioneel orkest en ontwikkelt zich verder tot een orkest van mensen met en zonder beperking. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief