Pupillentoernooi Arnemuiden

  algemeen


ARNEMUIDEN - De voetbalvereniging Arnemuiden houdt op 18 en 25 mei haar jaarlijkse pupillentoernooi. Het jeugdtoernooi, dit jaar groter van opzet dan voorgaande jaren en met ploegen van ver buiten de regio, maakt het voor iedereen die meedoet en meekomt, voetballers, trainers, leiders, ouders en toeschouwers een groot feest.

Er is naast het voetballen van alles te doen en te winnen. Lekker wat eten en drinken in de kantine of buiten bij de gezellige eet- en drinkkraam kan natuurlijk ook! Nieuw is ook dat er een toernooi voor de D-jeugd is. De toernooien worden gehouden op de volgende dagen: Zaterdag 18 mei: Mini-pupillen, F-pupillen, Meisjesteam(s). Zaterdag 25 mei: E-pupillen en D-pupillen.

Deelnemende teams

Naast de bekende tegenstanders uit Zeeland mogen we ook veel tegenstanders begroeten van ver buiten de regio. Zo komen de volgende deelnemende verenigingen niet iedere week tegen op ons complex: GSC Esdo (Den Haag), RPC (Eindhoven), BMT (Den Haag), SK Rapid Leest (België), RKVV ODIO (Ossendrecht), Good Luck (Raamsdonksveer), RKSV RCD (Dordrecht), RKSV Mierlohout, METO (Hoogerheide), Madese Boys (Made), RBC (Roosendaal).

Potje Penalty

Zelfs de grootste voetballers hebben er vaak moeite mee: het scoren van een penalty. Het is vooral de spanning die het voor veel spelers moeilijk maakt de bal vanaf 11 met achter de keeper in het net te krijgen. Hoe gaan de pupillen met deze spanning om? Op 18 mei zullen de pupillen proberen een heuse penalty vanaf 11 meter achter de keeper in het net te krijgen. Op 25 mei zal er gestreden worden welk team het zuiverst schiet op het ING-gatendoel. Wie Potje-Penalty wint gaat met de bokaal naar huis.

Respect a ball

Tijdens het toernooi wordt ook gestreden om de ‘respect-a-ball’, onze variant van de fairplay-cup. De inzet is dus geen cup, maar een echte wedstrijdbal voor het hele team! Misschien wel de belangrijkste prijs van het toernooi! De wedstrijdbal gaat naar het team dat zich tijdens het toernooi het meest sportief gedraagt. Binnen de lijnen, maar zeker ook daarbuiten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief