Forensisch onderzoekers doen sporenonderzoek.
Forensisch onderzoekers doen sporenonderzoek. Foto: 112 Midden-Zeeland

Politie onderzoekt schietpartij in Middelburg

Door: Peter Houtepen 112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar de schietpartij die maandagmiddag plaatsvond aan de Westerscheldestraat in Middelburg en waarbij een man gewond is geraakt.

Na de melding van de schietpartij trof de politie in een portiek bij een woning in de straat een vrouw aan, die sporen aan het verwijderen was. Deze vrouw (20) uit 's Gravenhage werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. In de woning werd een vuurwapen en verdovende middelen in beslag genomen.

Ziekenhuis

Rond 16.15 uur meldden twee mannen zich in het ziekenhuis in Vlissingen. Ze vertrokken weer in een auto toen ze waarschijnlijk niet de hulp kregen die ze wilden hebben. De auto werd even later in Vlissingen aangetroffen en in beslag genomen. Het politieonderzoek leidde daarna naar de Radenhove, waar in een auto een gewonde jongeman (20) werd aangetroffen. Het slachtoffer uit Middelburg werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. De tweede auto is ook in beslag genomen.

Bewoner

De politie onderzoekt de toedracht van het schietincident en is vooral op zoek naar de bewoner van de woning aan de Westerscheldestraat, vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief