Logo internetbode.nl/middelburg

J&B Kasten is sterk in ambachtelijk maatwerk

  Bedrijvig Nieuws

ARNEMUIDEN – Bij J&B Kasten aan de Molenweg 36 in Arnemuiden worden maatwerk kasten en ander meubilair gemaakt. Van prachtige stijlvolle bibliotheekkasten en en-suite kasten tot trendy walk in closets en keukens. De meubels worden in de eigen werkplaats op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alles precies naar wens en op de tiende millimeter nauwkeurig.

J&B Kasten is in 2012 opgericht als onderdeel van timmerbedrijf Meulmeester. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kasten op maat in de breedste zin van het woord. “We realiseren behoorlijk uiteenlopende én uitdagende projecten. Ook onder een schuin dak of in een moeilijke hoek, waar geen standaard kast past, kan dé perfecte opbergruimte gerealiseerd worden,” stelt Meulmeester. Een kast op maat, zowel in hoogte, breedte en in diepte. Variërend van een boekenkast tot een inloopkast en alles wat daar tussen zit. De kracht van J&B Kasten is dat alle kasten praktisch, functioneel en mooi zijn. Tevens maken ze bij J&B Kasten composiet meubels, werkbladen en wastafels. Het materiaal is er in allerlei kleuren, vrijwel naadloos te verwerken en heel sterk. Maatwerk tot in het kleinste detail. Het spreekt vanzelf dat de kast ook precies in de stijl van de klant wordt gemaakt: een kast met een landelijke uitstraling of klassiek. Of liever een moderne of industriële variant. J&B Kasten biedt de passende interieuroplossing!

Modules In de werkplaats maakt Joost Meulmeester, die veel samen werkt met zijn broer Blaas, onder andere kasten, tafels, bureaus en bedden van massief, geolied of gelakt hout. Ook kan het meubel in elke gewenste kleur gespoten worden. Door het dealerschap van diverse merken kan J&B Kasten ook zeer hoogwaardige schuifdeuren en interieurmodules leveren in elke kleur, maat en materiaal. Dit assortiment is een fraaie aanvulling op het eigen werk van J&B Kasten. Een complete inbouwkast bestaat uit een schuifdeurwand en een kastinterieur. Het interieur kan uit een hang- of leggedeelte bestaan, aangevuld met lades, schoenenrekken en andere accessoires. De kasten zijn leverbaar tegen zeer scherpe prijzen en zijn eventueel te voorzien van een uniek assortiment kastverlichting. Als extra service kan J&B Kasten de ruimte, waar de kast of het meubel moet komen, visualiseren via hun 3D programma.

Advies J&B Kasten probeert de wensen van de klant om te zetten naar de realisatie van de ideale maatwerk kast. Maar ook wanneer de opdrachtgever nog niet precies weet wat hij of zij wil, kan J&B Kasten voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten laten zien en meedenken. Voor advies en ideeën staat de showroom, op afspraak, open. Indien gewenst komt Meulmeester ook aan huis voor een vrijblijvend en deskundig advies op maat.

Timmerbedrijf Hij begon bijna zeventien jaar geleden het timmer- en afwerkingsbedrijf Meulmeester, dit is inmiddels veranderd in Timmerbedrijf Meulmeester vof. Een bedrijf dat zich heeft toegespitst op machinale houtbewerking, kozijnen en maatwerkkasten, dit onderdeel is ondertussen dus J&B Kasten geworden. Het motto is ‘kwaliteit voor een eerlijke prijs’ en daar kunnen zij ook aan toevoegen dat afspraak ook werkelijk afspraak is.

J&B Kasten heeft een showroom die op afspraak geopend is. Het bedrijf is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het bedrijf is op zondag gesloten. Kijk voor meer informatie op www.jenbkasten.nl. J&B Kasten, Molenweg 36, 4341 BE Arnemuiden, telefoon: 0118-601790

BIJDRAGE ELLEN DE VRIEND<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief