Weer vrachtwagen gekanteld op de Moerdijkbrug
Foto: Tom van der Put

Weer vrachtwagen gekanteld op de Moerdijkbrug

  112 Meldingen,112 Nieuws

MOERDIJK - Voor de tweede dag op rij is op de A16 op de Moerdijkbrug een vrachtwagenchauffeur in de problemen gekomen door de harde wind. Als gevolg van de wind kantelde de aanhanger van de truck.


Maandag kantelde ook al een vrachtwagen en net als dinsdag gebeurde dat in de rijrichting Breda. Door het ongeval waren twee rijstroken tijdelijk dicht en werd het verkeer omgeleid. Rond 14.00 uur stond de aanhanger weer recht en kon het verkeer op de A16 zijn weg vervolgen. 

De harde wind zorgt voor veel problemen op de wegen. Met name vrachtwagens ondervinden er hinder van. Voorlopig lijkt het er niet op dat de wind gaat liggen. Zeker tot en met woensdagmorgen blijft het onstuimig met van tijd tot tijd zware rukwinden. Daarna lijkt het even een paar dagen rustiger te gaan worden, maar voor zondag wordt opnieuw storm verwacht, die ook al een naam heeft gekregen: na Ciara komt nu Dennis onze kant op.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>