Foto: Kringloop Mama's Huisraad

Inbrekers roven opbrengst van Kringloopwinkel voor KiKa

  112 Meldingen

ZEVENBERGEN – Inbrekers hebben zaterdagavond 29 december een ravage aangericht in Kringloopwinkel Mama's Huisraad in Zevenbergen. Ze namen niet alleen een hoop spullen mee, maar jatten ook uit het geld dat bestemd was voor kinderkankerfonds KiKa.


Daarnaast werd in het gebouw een enorme ravage aangericht. De dieven braken zeven deuren inclusief sloten open. Ook sloegen ze de bewakingscamera's van de muur. In het gebouw zelf werden een hoop spullen vernield, waaronder de vitrines. Ook gooiden de inbrekers spiegels en de brandmelders kapot. Zelfs de kersthoek moest het ontgelden.

Naast het geld namen de inbrekers ook een computer mee, sieraden, speelgoed en diverse prullaria mee. De Kringloopwinkel benadrukt dat de juwelen bijna niets waard zijn.

"Al dagen zijn we bezig om alles te herstellen. Dit kost geld en dat hebben we eigenlijk niet. Het is een zeer laffe daad om een Kringloopwinkel te bestelen die draait op geld voor KiKa", besluiten de verdrietige vrijwilligers. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief