Foto: Addo Sprangers

Lichaam in water Noordschans vermoedelijk van 82-jarige vermiste Puttenaar

  112 Meldingen

KLUNDERT - Het lichaam dat vanmorgen in het water langs de Buitendijk Oost is gevonden in het buurtschap Noordschans bij Klundert is vermoedelijk van een 82-jarige vermiste man uit Putte. Dat meldt de politie. Een voorbijgang trof het stoffelijk overschot rond 08.30 uur aan in het water. 


De politie heeft de omgeving langs de Buitendijk Oost afgezet voor onderzoek. Er wordt onderzoek gedaan naar hoe de man te water is geraakt. De 82-jarige Puttenaar werd sinds zaterdagmiddag vermist. Hij vertrok toen bij het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. 

Na zijn verdwijning werd een melding uitgezet via Burgernet om naar hem uit te kijken. De man vertrok zaterdag mogelijk in een grijze Mitsubishi Space Star. Het is nog niet duidelijk waar deze auto is. Ook de identiteit van de Puttenaar moet nog officieel worden vastgesteld. 

Monique Jansen
Monique Jansen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>