Toogethr telt een paar honderd gebruikers in Moerdijk. FOTO SHUTTERSTOCK
Toogethr telt een paar honderd gebruikers in Moerdijk. FOTO SHUTTERSTOCK

Carpoolapp slaat aan op industrieterrein Moerdijk

MOERDIJK - De carpoolapp Toogethr op industrieterrein Moerdijk slaat aan. In totaal hebben de werknemers van negen deelnemende bedrijven samen al vijfduizend ritten gemaakt.


Wethouder Thomas Zwiers is tevreden met dit resultaat: "Dit past bij ons streven om het haven- en industriegebied bereikbaarder te maken. Dat is ook belangrijk voor bijvoorbeeld stagiaires die vaak geen auto hebben." Zo is het lastig om het bedrijvenpark aan te sluiten op het klassieke openbaar vervoer. Daar is het industrieterrein veel te groot voor.

Deelnemers

Op dit moment telt de carpoolapp in Moerdijk een paar honderd gebruikers. Dit aantal groeit nog steeds. Zwiers hoopt dat meer bedrijven zich op korte termijn aansluiten bij Toogethr. Deelnemende ondernemingen zijn nu Shell, ATM, CNC Grondstoffen, Havenbedrijf Moerdijk, BMC, SNB, Schütz, DSV en Attero.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief